Terminator 2 "Judgement day"

Dit zou een beperkte opknapbeurt gaan worden. De kast kwam uit een (zeer) natte ruimte. Dit heeft een aantal gevolgen, zo zijn de poten flink geroest, dus die gaan we op nieuw zwart spuiten. Een gedeelte van de verlichting werkt niet. Alle rubbers zijn verteerd, Diverse insert plastics zijn omhoog gaan staan en het speelveld is super smerig.  Ook zit er een flinke beschadiging op het speelveld. Kortom, een toch niet zo beperkte opknapbuurt gaat wat langer in beslag nemen als gepland.

Het uiteindelijk resultaat mag er dan ook wezen. speelveld is kaal gemaakt gereinigd en de beschadiging die er zat is met de airbrush netjes op nieuw in gekleurd. Ook is het cabinet (zeker de kopkast) onder handen genomen.

De nadruk lag hierbij op de kopkast. Deze is "schadevrij" gemaakt en op nieuw in gekleurd. Waarna een nieuwe laklaag is aan gebracht. In het speelveld staken de kunststof inserts ruim 2MM boven de rest van het speelveld uit. deze zijn uit het speelveld gehaald, netjes glad gemaakt en opnieuw in gelijmd op de juiste hoogte. Na dat de nieuwe insert stickers waren geplaatst is er een beschermende laklaag aan gebracht.. Nieuwe rubbers, led verlichting, revisie  van de 2 flipperunits en een antal niet werkende switches vervangen dan wel actief genaakt. Als Extratje heb ik in het "huntership" een 4tal UV leds geplaatst.