Ontwerpen van Flipperkast toppersElke Flipperkast zou een "topper" moeten hebben. Het geeft elke flipperkast net dat stukje meer.

Wij ontwerpen toppers naar uw wens, samen zoeken we naar wat het leukst, mooist en spannend is.In ontwikkeling: 3D topper voor "Spiderman" -- "Avangers"  --  "indiana jones"  --  "Iron Man" -- Coindoor voor "Theater of Magic"
Er zullen regelmatig foto updates zijn op mijn site. Klik hier voor  op "projecten"

Restauratie van DMD flipperkasten

Wij kunnen uw (DMD) flipperkast restaureren. Hoe dat gebeurt bepalen we samen met u. Hier onder een aantal opties:

 

Cabinet restauratie: bijwerken of nieuwe decals plaatsen

 • Bijwerken betekend schuren en plamuren van de beschadigde delen waarna met de airbrush, verf en penseel de beschadigingen worden bijgewerkt. Hierna zal een clearcoat over de gehele zijde word aan gebracht.
 • Nieuwe decals aan brengen: speelveld verwijderen, side rails verwijderen (optioneel). Scharnieren en slotbouten verwijderen. kopkast en cabinet strak maken, onderlaag aanbrengen (zwarte lak) decals plaatsen, opbouwen.

Speelveld restauratie:

 • Hier is veel mogelijk O.A. spotschade bijwerken met verf , penseel en airbrush.
 • Complete speelveld restauratie, speelveld al dan niet gedemonteerd aanleveren waarna word bekeken of de inserst op juiste hoogte zijn. bijwerken gebeurt met verf, penseel en airbrush (clearcoat of een Makrolon-protector is een losse optie)

Speelveld clearcoaten:

 • Speelveld al dan niet leeg (gaat in overleg) aanleveren
 • Als een speelveld netjes is kan men er voor kiezen om deze voor extra glans en ter bescherming opnieuw te laten clearcoaten, of te beschermen met een "Makrolon-protector"
 • speelveld word geschuurd en ontvet waarna een eerste laag word opgezet. Wederom schuren en ontvetten waarna de 2de laag, en 3de laag.

Plaatsen van modificatie's:

 • 2D of 3D topper plaatsen en aansluiten op de electra van de kast. Al dan niet ontworpen door GameRoomDesign.nl
 • Reinigen van het speelveld, Rubbers vervangen. in overleg word gekozen welke rubber soort. zwart, wit, of transparant. Transparant heeft onze aanbeveling.
 • Plaatsen van LED verlichting men kan kiezen voor bijvoorbeeld alleen een insert pakket. Insert en de algemene verlichting of de complete kast dus ook de kopkast.
 • Bestaande of eigen ontwerp Mods plaatsen. men kan hier denken aan: speaker verlichting, under lightning, extra figuren op het speelveeld, en wat men al niet meer kan en wil bedenken.

Zijn er opties die u mist? laat het ons gerust weten.

samen komen we er altijd uit.


Ontwerpen van uw gameroom.

Veel mensen hebben een lege kamer waar niets me gebeurd.

Regelmatig ben ik benaderd om samen tot een ontwerp te komen voor zo een ruimte. Waar kies je voor? Afhankelijk van de ruimte die men ter beschikking heeft is er natuurlijk van alles mogelijk. Het kan een  simpel weg een bar worden. Heb je genoeg ruimte?  Plaats dan een jukebox, een biljart een arcade kast, een flipperkast en zo kan ik nog wel even door gaan. Hoe wil men verlichten?  ook hier zijn de mogelijkheden legio. Neon-signs. LED verlichting, direct of indirect, inbouw, opbouw, sterrenhemel. Te veel om hier allemaal op te sommen. Wat belangrijk is dat er een sfeervolle ruimte word gecreeerd waar men zich kan ontspannen alleen of samen met vrienden.Bemiddeling.


Bent u opzoek naar een flipperkast, Jukebox, Arcadekast, Bar, Biljart of een ander item voor in uw gameroom? Wij kunnen u helpen om het juiste product bij de juiste leverancier te vinden. Samen bepalen we welk product het best tot zijn recht komt in uw gameroom, waarna "GameRoomDesign.nl" voor u de juiste leverancier benaderd. De uiteindelijke beslissing is natuurlijk altijd aan u.