Bally "Adams Family" playfield resto.


Van Bart een playfield van een TAF ontvangen. Deze vertoonde haar schuurtjes op de welbekende plakken. Onder het speelveld zitten in het midden van het speelveld een aantal sterke magneten die de bal hun richting kunnen veranderen of stil kunnen liggen. Dat stil liggen is de veroorzaker van de fijne schuren in het speelveld. In het begin valt dit niet op maar naar verloop van tijd hoopt zich inde schuurtjes vuil op en een schuur word dan een zwarte kronkel lijn.

Ik heb die locatie's terug geschuurd en in de primer gezet, waarna er een 2K clearcoat over heen is gegaan. licht terug geschuurd  en de beste mogelijke overlay sticker geplaatst (ben er nog nooit 1 tegen gekomen die exact past)

Om overloopnaden te minimaliseren wederom 2K clearcoat met wat nadruk op de naden. 4 dagen uitharden en terug schuren. Dit proces herhaal ik minimaal 5 keer. De naden zijn er nog wel maar minimaal.

 

Ook waren er deuken en stuken van het bestaande artwork weg gespeeld of kapotgeschoten. Alles word eerst met 2K staalplamuur weer strak gemaakt waarna de penselen en de airbrush voor de rest gaan zorgen.

 

ik heb jammer genoeg niet veel voor foto's gemaakt. Maar het resultaat is er niet minder om........ Project klaar.